Tukea ja yhteydenpitoa

Jos sinulla, lapsella tai läheiselläsi on todettu narkolepsia / katapleksia ja haluaisit suoraa tukea, tietoa ja neuvoja, ota yhteyttä. Yhdistyksessä on vapaaehtoisia henkilöitä, jotka ovat lupautuneet olemaan tällaisissa tehtävissä. Henkilöissä on aikuisia, joilla on vuosien kokemus joko omasta tai lapsen sairaudesta. Yhdistyksen yhteystietojen kautta annamme sinulle lisää tietoa. Ota rohkeasti yhteyttä, älä jää yksin. Yhteyttä voit pitää puhelimen tai sähköpostin välityksellä.

 

Yhdistyksen jäsenyys

Jos sinulla tai perheenjäsenellä / läheisellä on narkolepsia, voit liittyä yhdistyksen jäseneksi. Jäsenmaksu on henkilökohtainen vuosimaksu ja tällä hetkellä 25 € / hlö/vuosi. Jäseneksi voi liittyä perheestä yksi tai useampi henkilö.

Voit maksaa myös ainaisjäsenmaksun ja se on 250 € /hlö.

 

Alueellisia vertaistukitapaamisia

Alueellisia tapaamisia pyrimme saamaan toimintaan ja toteutumaan. 

Meneillään olevan Aluve hankkeen merkeissä olemme pystyneet yhteistyössä Tatu ry:n kanssa järjestämään toimintaa laajalle alueelle eri puolilla maata. Näiden tarkoitus ja tavoite on saada niistä pysyviä ja säännöllisiä juttuja. Hankkeen puitteissa koulutetaan vertaisohjaajia tätä toimintaa varten. Näihin tapaamisiin kaivataan mukaan ja osallistumaan kaiken ikäisiä narkoleptikkoja vaikka hanke onkin myönnetty nuorille, 29 vuotiaisiin saakka. Toiminnan on tarkoitus saada ihmiset eri alueilla ikään ja sairastumistapaan katsomatta yhteen ja verstaistuen piiriin. Kokemuksia ja näkemyksiä tarvitaan jokaiselta.